TRADING

RPBG Trading, beter bekend onder haar produktnaam “CARIB Computers”, is sinds 1996 gevestigd in Suriname en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van Suriname’s grootste computerbedrijven.

De enorme groei is te danken aan het feit dat een steeds groter deel van de gemeenschap toegang wil tot computers en het internet om mee te gaan met en om op de hoogte te blijven van de internationale ontwikkelingen. SITE voorziet in deze behoefte aan computers door A-kwaliteit CARIB Computers op de markt te brengen, die voor een ieder betaalbaar en bereikbaar zijn. RPBG Trading levert tevens computers van diverse internationale merken alsook laptops en een uitgebreid assortiment computeronderdelen en accessoires.

WINKEL

Onze PC-Shop “Carib Computers” beschikt over een ruim assortiment computers en laptops van verschillende merken, printers, scanners alsook diverse accessoires zoals cartridges, digitale camera’s, hardware, netwerkonderdelen, gadgets, point of sale hardware en niet te vergeten computermeubilair. Er worden ook adviezen gegeven met betrekking tot de aanschaf van alle computer hardware. Tevens kunt u er terecht voor het bestellen van producten die niet in ons assortiment voorkomen. De levertijd is maximaal 2 weken.

We Don’t Repair, We Replace!

Bij een hardware defect van een van onze Carib Computers wordt binnen maximaal 24 uren een PC met dezelfde capaciteit in bruikleen afgestaan totdat de defecte PC is gerepareerd en weer op de werkplek is geïnstalleerd. Binnen de garantieperiode geschiedt dit allemaal kosteloos.

We Come To You!

Een computer, laptop of accessoires nodig? De stadsdrukte vermijden? RPBG Trading heeft daar de ideale oplossing voor met haar “We Come To You!”

Bezoek de website en bekijk het assortiment waaruit een keus gemaakt kan worden. Na ontvangst van de online bestelling wordt er contact opgenomen voor een bevestiging van de bestelling en het maken van een leveringsafspraak. De bestelling wordt tot aan huis geleverd tegen een geringe vergoeding. Telefonisch bestellen is ook mogelijk op het telefoonnummer 424474.

Gespecialiseerd in PC-Privé!

PC-Privé maakt het mogelijk voor werknemers om via het bedrijf waar zij werkzaam zijn, een personal computer of laptop te kopen.

Voordelen van PC-Privé:
Motivatie van het personeel;
Betere technische en praktische kennis van hard- en software;
Hoger kennisniveau betekent erivé.ffectiever gebruik van automatiseringsfaciliteiten binnen een bedrijf; Binding van personeel met het bedrijf;
Aantrekkelijke prijsafspraken door volumegrootte.

Bel gerust op voor informatie met betrekking tot PC-PRIVE.