Internet

RPBG is uw gespecialiseerde en vertrouwde partner als het gaat om draadloze internet- en netwerkoplossingen voor zowel binnen als buiten, waardoor u verbinding kunt maken waar en wanneer u dat wilt.

Als Wireless Internet Service Provider in Suriname kunnen we door middel van de meest recente draadloze technologie breedband aansluitingen verschaffen tot het internet. Kwaliteit en continuïteit staan hoog in het vaandel, daarom maakt RPBG uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken.

In de loop der jaren hebben zowel vele bekende bedrijven en instellingen als particulieren gekozen voor deze ideale en betaalbare oplossingen van RPBG. Allereerst wordt er gekeken naar de bedrijfsvraagstukken en aan de hand daarvan wordt bepaald welke oplossing zich het best leent om die aspecten te verbeteren. Concreet betekent het dat RPBG bedrijven, instellingen en particulieren helpt om op een slimmere, veiligere en efficiëntere manier te werken.

Wilt u onze prijzen nu weten? Neem dan gerust contact met ons op via de gegevens op onze contact pagina.

Handig om te weten:

  • Bij betaling voor 3, 6 en 12 maanden vooruit, respectievelijk 5, 7 en 10% korting op het totaal bedrag.
  • Indien beschikbaar kan de maximale download gehaald worden. De snelheid die wordt aangegeven is de maximum snelheid die bereikt kan worden. De praktische snelheid kan afwijken van de aangegeven maximale snelheid. RPBG zal ten alle tijde alles in het werk stellen de maximale snelheid te bereiken, maar kan dat niet garanderen daar die mede afhankelijk is van vele factoren op het internet die buiten de invloedssfeer van RPBG liggen.

RPBG, Breathing Life into ICT...