Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Verlof

Beheer werknemers hun vakantie & afwezigheid

Beheer vakantiedagen van werknemers

Houd de vakantiedagen bij van elke werknemer. Werknemers voeren hun verzoeken in, managers keuren ze goed en valideren, allemaal in een paar klikken. De agenda van elke werknemer is meteen bijgewerkt.

Om georganiseerd te blijven en een makkelijke taakverdeling te hebben tijdens afwezigheden van collega’s krijgen managers een compleet overzicht van wie aan- en afwezig is in hun team.

Verlofaanvragen goedkeuren of weigeren

Sta werknemers toe hun vakantiedagen zelf aan te vragen en wordt per email geïnformeerd over elke nieuwe aanvraag. Beslis om ze goed te keuren of te weigeren en voeg een aantekening toe om uw beslissing aan uw werknemers uit te leggen.

 

Krijg rapporten om vooruit te plannen

Met een enkele muisklik rapporten voor elke verlofaanvraag genereren, gespecificeerd op type aanvraag, werknemer, afdeling en zelfs het hele bedrijf. Statistieken uitdraaien over de verlofdagen van werknamers en toekomstige verlofdagen inplannen om ervoor te zorgen dat de productiviteit op het hoogste niveau gegarandeerd blijft.

 

Koppeling met Google 

In Odoo is het mogelijk een koppeling te maken met Google. Hier gaat het om aanpassingen die worden gepleegd in Odoo waarbij dit te zien is in zowel Google mail als calender.

Bent u geinteresseerd in onze Odoo Verlof oplossing? Vul ons formulier in voor een demo.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
nl_NL
en_US nl_NL