Kids & Youth ICT Trainingen

Klik hier voor een overzicht van onze activiteiten in de grote vakantie!

buttons_education_superkid_tiny

De Kidstraining speelt in op de hedendaagse interessegebieden van uw kind. Met de educatieve-digitale vaardigheden de wij aanleren, is uw kind beter uitgerust voor de school en voor de toekomst. Kinderen tussen 5 en 6 jaar maken gebruik van diverse geselecteerde online software waarmee geoefend wordt in rekenen, tekenen en figuurreeksen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Duur: 2 dagen (4 uren)

Prijs: 100 SRD

buttons_education_6-7jaar

Met deze workshop  worden Kinderen van 6 t/m. 7 jaar de basisbeginselen van programmeren bijgebracht. Velen maken hiermee voor het eerst kennis met  programmeren. Het proces doet een beroep op het ruimtelijk inzicht, concentratie en vooruitdenkend vermogen.

Duur: 2 dagen (4 uren)

Prijs: 100 SRD

buttons_education8-12_tiny

De kids training 8-12 jaar is voor een ieder te adviseren. De doelgroep leert basis computer vaardigheden zoals het besturingsprogramma Windows en het tekstverwerkingsprogramma Word kennen. Daarnaast komt foto-, film- en muziek editing aan bod.

Duur: 4 dagen (10 uren)

Prijs: 200 SRD

buttons_education_Youth_tiny 

Jongeren gaan met deze training zelf aan de slag met presenteren en verzorgen die zelf in MS Powerpoint, maken zij kennis met programmeren en leren zij de basisbeginselen van webdesign.

Duur: 5 dagen (12 uren)
Prijs: 250 SRD