Websites

RPBG voorziet in domeinnaamregistraties, webhost oplossingen en in complete websites.  Responsive designs bieden het grootste gemak voor een hedendaagse website. Deze passen zich automatisch aan naar de resolutie van de verschillende typen beeldschermen bij pc’s, laptops, tablets en smartphones. De content blijft hierdoor optimaal leesbaar met als resultaat dat de bezoeker het beeld niet hoeft aan te passen. Daarnaast wordt gezorgd dat uw website makkelijker online te vinden is. Een training om de website te kunnen onderhouden, wordt standaard inbegrepen. Aan de andere kant bieden aantrekkelijke onderhoudscontracten een goede uitkomst voor iedereen die niet van plan is om zelf de website informatie te updaten.

Google Apps

Google Apps for Business betekent voor gebruikers overal toegang tot zakelijke email, agenda, chat, documenten of projectsites om snel samen te werken met collega’s en klanten.

Voordelen van het overschakelen naar een “Google Business Omgeving” zijn onder andere; tijdsbesparing, kostenbesparing, flexibiliteit, efficientie en hogere productiviteit.

logo_drive_64px

Drive

logo_docs_64px

Sheets

logo_calendar_64px

calendar

logo_contacts_64px

Contacts

logo_slides_64px

Slides

logo_sites_64px

Sites

logo_sheets_64px

Sheets

logo_hangouts_64px

Hangouts

logo_google_plus_64px

Google plus

logo_groups_64px

Groups