Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Waarom RPBG Systeembeheer?

Flexibiliteit

Uitbesteden heeft tot gevolg dat een bedrijf een grote mate van flexibiliteit krijgt, dynamiek en zich sneller kan aanpassen aan veranderende gelegenheden. Men wordt flexibel zowel wat betreft de technologie als capaciteit. Verandering van technologie is een kwestie van kennisgeving in plaats van reorganiseren en het plannen van trainingen.

 

Vergroot snelheid en service

Uitbesteden geeft een concurrentie voordeel in termen van doorlooptijd, hogere kwaliteitsnormen en toegang tot bijzondere talenten. Het aangaan van een strategische samenwerking met een goede IT leverancier maakt het mogelijk de IT behoefte aan te passen aan de bedrijfswensen en niet afhankelijk te zijn van de prestatie en vermogen van de eigen IT afdeling.

 

Andere reden voor uw bedrijf om over te gaan op uitbesteden kunnen zijn:

– Terugbrengen kosten overhead voor IT, vrijmaken van geldmiddelen

– Afstoten niet-kern activiteiten

– Toegang tot grote verscheidenheid aan technieken en kwaliteiten

– Focus op strategische processen en management van relaties

– Verbeteren van bedrijfsfocus

– Delen van risico’s: Geen investeringen in nieuwe trends

– Schaalbaar

– 24/7 bereikbaarheid

 

Uw netwerk is het hart van uw ICT omgeving. Misschien zelfs het hart van uw organisatie. Dat merkt u op het moment dat er zich een storing voordoet. Hoelang zijn uw medewerkers productief zonder e-mail en internet? Welke processen liggen er stil als de server hapert? Wat is het gevolg als u een dag lang geen informatie kunt delen? Een betrouwbaar netwerk is een voorwaarde voor uw business. En daarom besteden steeds meer organisaties hun netwerkbeheer uit aan RPBG.

Uw netwerk wordt door ons gemonitored en onderhouden. (Tegen vaste kosten per maand.) Bij vragen of incidenten is de ICT helpdesk van RPBG het centraal aanspreekpunt. Als ‘single point of contact’ schakelen wij waar nodig de juiste leverancier in.

 

Kansen voor uw organisatie

Netwerkbeheer gaat niet alleen over een betrouwbare infrastructuur en beveiligde verbindingen. Als er érgens interessante mogelijkheden zijn om uw bedrijfsvoering te optimaliseren, is het wel op het gebied van netwerkbeheer. Van het koppelen van vestigingen en het ontsluiten van applicaties via internet tot het draadloos werken op een tablet pc en de integratie van data en spraak. Oplossingen die alles te maken hebben met uw doelstellingen. Of u nu groeit, krimpt, flexibeler wilt worden of wilt besparen. We inspireren u graag!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
nl_NL
en_US nl_NL