Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

RPBG Systeembeheer heeft de kennis en de ervaring om u tegen een laag maandtarief een compleet onderhoudsplan aan te bieden. RPBG Systeembeheer heeft veel ervaring met de typische systeembeheer-zaken waar een MKB-bedrijf mee te maken krijgt. Hieronder vallen o.a. virtualisaties, back-up van data, het delen van bestanden over internet, het instellen van firewalls of e-mail en het werken vanaf elders via een Internet-verbinding. 

Bekijk hier onze nieuwsbrief

Doordat alle servers dezelfde basissoftware draaien, kunnen wij eenvoudig centraal updates uitrollen en onderhoud uitvoeren. De ontwikkelafdeling houdt in de gaten wanneer updates uitkomen voor het basissysteem, en rolt die updates geautomatiseerd uit. Zonder dat u er iets van merkt, blijft uw automatisering bij de tijd. Met onze aangeboden service kunt uw ongestoord blijven werken en verder groeien. Wij nemen u voor een vast bedrag per maand alle zorg uit handen, u komt nooit meer voor verrassingen te staan!  Lees meer...

Streeft u naar klanttevredenheid, groei en een fantastische totaalbeleving van uw onderneming? Vraag dan naar onze dienst  WiFi As A Service. Realiseer constant groei van klantcontactgegevens, Facebook likes en handige data, terwijl u via een extra impuls de bezoekerservaring verbetert. Informatie over de algemene voorwaarden vindt u hier.

Bandwidth Management zorgt voor efficiëntie in uw datastroom. De connectie voor gebruikers stellen we op maat vrij, zodat bandbreedte ten top wordt benut en prestaties optimaal blijven. De mogelijkheid is aanwezig om meerdere internetbronnen te bundelen, gevoelige info af te schermen of een speciale pagina bij gebruik van uw netwerk te laten zien. Ook kan een specifieke hoeveelheid van de bandbreedte gereserveerd worden voor geprefereerde leden. Met Bandwidth Management ervaart u een stabieler netwerk, zonder naar een groter datapakket van uw provider over te stappen. Neem contact met ons op indien u erachter wilt komen hoe dit op u van toepassing is.

VoIP as A Service is een zakelijke telefoon oplossing die rechtstreeks wordt aangesloten op uw wireless internet verbinding, waarbij u slechts een maandelijkse fee betaald en u verder geen omkijken naar heeft. Onze telefoonoplossing biedt u verschillende opties zoals: IVR (menu), het opnemen van gesprekken, limiteren van gesprekken, beperkte rechten bij het plegen van telefoontjes, telefoon rapportages, ongelimiteerde extenties, integraties en op maat gemaakte features (opvragen van openstaande saldo via de IVR). Onze telefoon oplossing is flexibel, betrouwbaar, schaalbaar, eenvoudig in onderhoud en beheer en ook kostenbesparend!

Heeft u een IP telefooncentrale? En wil u het maximale eruit halen? Wij helpen u meedenken om uw dienstverlening aangenamer te maken met de op maat gemaakte features van de RPBG.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
nl_NL
en_US nl_NL