Van research tot design en implementatie.

Laat uw wensen omzetten in een goed draaiend programma. Onze professionele consultants en engineers zijn gespecialiseerd in het aanbieden van zowel standaard software alsook het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van software op maat en websites. Het doel is om oplossingen te ontwikkelen waarmee u op een logische en efficiënte manier uw informatie kunt verwerken en beheren. Er zijn al een reeks standaard oplossingen ontwikkeld voor de Surinaamse markt. Denkt u aan softwarepakketten als HRMS Plus! en Payroll Plus!.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor één van deze standaard pakketten die zijn ontstaan uit jarenlange ervaring met maatwerk opdrachten. Uiteraard kunt u ook voor een maatwerk oplossing kiezen met eventueel een basispakket als uitgangspunt. Naast de standaard pakketten, beschikken wij ook over de licenties voor de verkoop van de ERP-pakketten Exact software en Odoo, waarvan wij de distributeur zijn.

Het aanschaffen van de juiste software is de eerste stap. Professionele implementatie, training en goede support zijn voorwaarden om het gewenste resultaat te bereiken, namelijk: bruikbare en tijdige informatievoorziening tegen lage kosten. Onze ervaren consultants adviseren en begeleiden u bij het automatiseren van alle bedrijfsprocessen.

Activiteiten die wij uitvoeren: Software Ontwikkeling, Web Development, Webdesign, Website (Re)design en Research.

Voor elke type onderneming hebben wij een administratieve uitweg.

Exact Software

exact-software

Odoo

odoo_tiny

HRMS Plus!

hrms_plus_tiny

Payroll Plus

payroll_plus_tiny

Web Development

webdevelopment_tiny

Services overzicht

hand_plateau_tiny

RPBG Consultancy draagt bij aan een efficiënt verloop van bedrijfsprocessen

De consultancy activiteiten vinden over het algemeen in uw eigen omgeving plaats. Er kan hierdoor direct worden ingespeeld op uw eigen systeem- en werkomgeving. Onze ervaren consultants adviseren en begeleiden u bij het automatiseren van alle bedrijfsprocessen.

Hierbij ligt de nadruk niet alleen bij het overdragen van de functionele kennis, maar ook op de toepasbaarheid en samenwerking van de programmatuur met bestaande en/of nieuwe bedrijfsprocessen.

Activiteiten bij consultancy:

Demonstraties

Opstellen offertes 

Toepasbaarheidsonderzoeken en Workshops

Technische consultancy

Begeleiden en aansturen consultants en product consultants in projecten

Complexe implementaties of delen hiervan

Herimplementaties

Seminars

Complexe rapportages

Complexe probleem analyses

Ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van software

RPBG, Breathing Life into ICT...