PayrollPlus! Efficiënte salarisverwerking voor midden en klein bedrijf in Suriname

Hospitality Television: Delivering Greater Guest Services & Additional Hotel Revenue
januari 21, 2016
Omdat printen belangrijk blijft
januari 9, 2017
Show all

PayrollPlus! Efficiënte salarisverwerking voor midden en klein bedrijf in Suriname

payroll_plus_tiny

Zonder een goed administratiesysteem kunnen bedrijven snel in problemen komen. Daar is gelukkig wat aan te doen. Software programma’s als HRMSPlus! en Exact zijn al succesvol gebleken voor de midden tot grote bedrijven. De RPBG biedt uit eigen ervaring en expertise daarom ook Payroll Plus! aan. Dit softwareprogramma is gericht op een snelle, eenvoudige en gebruiksvriendelijke verwerking van de loonadministratie voor de midden- tot kleine bedrijven. In Payroll Plus! zijn alle wettelijke regels opgenomen die voor bedrijven in Suriname gelden. Daarnaast ontvangt de klant support en consult op maat. Optimale salarisverwerking voor de MKB is binnen handbereik!

Het einde van de maand staat alweer voor de deur. De uitbetalingen en rapporten worden of  zijn zojuist afgerond. Accuratesse en snelheid van informatievoorziening zijn tijdens economische veranderingen doorslaggevend voor uw succes. Een stabiel systeem helpt hierbij. Vooral omdat iedereen elke maand naar het salaris uitkijkt.

Een van de manieren waarop de RPBG de markt adequaat bedient, is via software die voor het bedrijfsleven ontwikkeld is. Met 20 jaar ervaring in administratieve oplossingen voor midden tot grote bedrijven, adviseert RPBG  Payroll Plus! voor het midden tot klein segment. U als bedrijf kan hier optimaal voordeel uit halen.

Payroll Plus! biedt exact waar de MKB behoefte aan heeft!  Het biedt de mogelijkheid voor verwerking van salaris-, presentie- en verlof gegevens. Verder horen berekeningen voor  Loon- en AOV belastingen, registratie van geografische gegevens van personeel en hetopvragen van diverse journalen, tot de vele mogelijkheden. Met de optie ‘salaris-wizard’  kunnen meerdere lonen op gemakkelijke wijze tegelijkertijd gemuteerd worden.Importeren, exporteren en koppelingen naar meer uitgebreide boekhoudprogramma’s behoren tot praktische mogelijkheden die goed in de huidige tijd van integreren binnen de organisatie en haar omgeving passen. Niet te vergeten de mogelijkheid voor consult en trainingen op maat.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen hierover? Neem vandaag nog contact op via het nummer 433932 en profiteer van al deze voordelen. Mailen kan naar info@rpbg.net 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *