RPBG Systeembeheer heeft de kennis en de ervaring om u tegen een laag maandtarief een compleet onderhoudsplan aan te bieden. RPBG Systeembeheer heeft veel ervaring met de typische systeembeheer-zaken waar een MKB-bedrijf mee te maken krijgt. Hieronder vallen o.a. virtualisaties, back-up van data, het delen van bestanden over internet, het instellen van firewalls of e-mail en het werken vanaf elders via een Internet-verbinding. 

Bekijk hier onze nieuwsbrief

Doordat alle servers dezelfde basissoftware draaien, kunnen wij eenvoudig centraal updates uitrollen en onderhoud uitvoeren. De ontwikkelafdeling houdt in de gaten wanneer updates uitkomen voor het basissysteem, en rolt die updates geautomatiseerd uit. Zonder dat u er iets van merkt, blijft uw automatisering bij de tijd. Met onze aangeboden service kunt uw ongestoord blijven werken en verder groeien. Wij nemen u voor een vast bedrag per maand alle zorg uit handen, u komt nooit meer voor verrassingen te staan!  Lees meer...

Streeft u naar klanttevredenheid, groei en een fantastische totaalbeleving van uw onderneming? Vraag dan naar onze dienst  WiFi As A Service. Realiseer constant groei van klantcontactgegevens, Facebook likes en handige data, terwijl u via een extra impuls de bezoekerservaring verbetert. Informatie over de algemene voorwaarden vindt u hier.

Bandwidth Management zorgt voor efficiëntie in uw datastroom. De connectie voor gebruikers stellen we op maat vrij, zodat bandbreedte ten top wordt benut en prestaties optimaal blijven. De mogelijkheid is aanwezig om meerdere internetbronnen te bundelen, gevoelige info af te schermen of een speciale pagina bij gebruik van uw netwerk te laten zien. Ook kan een specifieke hoeveelheid van de bandbreedte gereserveerd worden voor geprefereerde leden. Met Bandwidth Management ervaart u een stabieler netwerk, zonder naar een groter datapakket van uw provider over te stappen. Neem contact met ons op indien u erachter wilt komen hoe dit op u van toepassing is.