Kids en Junior ICT Training: educatief vermaak in de vakantie

De mogelijkheden voor IT zijn enorm. Haalt u eruit wat erin zit?
januari 9, 2017
20 jaar RPBG vieren wij samen!
januari 9, 2017
Show all

Kids en Junior ICT Training: educatief vermaak in de vakantie

kidstraining_tiny

ICT is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Zowel in de praktijk als in het onderwijs speelt het een belangrijke rol. Computergebruik en educatie gaan inmiddels hand in hand. Hoe eerder affiniteit met ICT wordt ontwikkeld, des te langer deze ervaring blijft en des te gemakkelijker het wordt gebruikt: ‘Jong geleerd is oud gedaan’.

De Kids & Junior Trainingen vallen onder Sitt trainingen van de Rosheuvel en Partners Business Group (RPBG). Het biedt  aan kinderen van zes tot en met zeventien jaar, de mogelijkheid om computervaardigheden op te doen en verder te ontwikkelen. IT educatie blijft relevant en kinderen zijn er laaiend enthousiast over.

Deze training wordt in twee groepen gegeven. De kindergroep van zes tot en met twaalf jaar gaat creatief met film, muziek en foto’s aan de slag. Daarnaast wordt op een interactieve manier hun rekenvaardigheid aangewakkerd. De jongerengroep van twaalf tot en met zeventien jaar komt aan zijn trekken met een training ‘software programmeren’, MS Excel en MS Powerpoint. Hierbij wordt gebruik gemaakt van educatieve software.

De  Kids & Junior Trainingen behoren tot de leerzame trainingen die in vakanties bij de RPBG worden gegeven. Het is een verrijking voor de studiecarrière van alle jongeren en wordt afgesloten met de uitreiking van een certificaat. Daarnaast krijgen deelnemers op CD hun eigen producten mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *