Hospitality Television: Delivering Greater Guest Services & Additional Hotel Revenue

PayrollPlus! Efficiënte salarisverwerking voor midden en klein bedrijf in Suriname
januari 9, 2017
Show all

Hospitality Television: Delivering Greater Guest Services & Additional Hotel Revenue

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

hotelmailing_tiny

Dankzij de veelzijdigheid is Hospitality Televisie haast een must have is in alle moderne hotels. Een gedistribueerde hotel oplossing die integratie biedt met uw hotel property management systeem (PMS). Binnen het systeem zitten natuurlijk de standaard welkomstpagina’s en de mogelijkheid tal van ondertitelingen, waarin reclames aangeboden kunnen worden tijdens de draaiende programma’s. Een geïntegreerde marketing/sales oplossing van deze tijd. Binnen het systeem kan de klant naast de verschillende apps (surfen op het net, games en radio) de services van het hotel raadplegen zoals, Live TV, VOD (video on demand), restaurant & hotel faciliteiten, room bill en telefoon.

Dit zijn de standaard diensten bij een snelle uitrol van het systeem. Uiteraard kan er een compleet eigen draai gegeven worden aan het systeem die afgesteld is op de behoefte van uw hotel. Denk hierbij aan een hotel introductie, room service, shopping service, country tours etc.
Dit alles is natuurlijk alleen mogelijk met een adequaat functioneerd IT-netwerk (infrastructuur), die volgens de officiele richtlijnen is opgezet. Binnen dit netwerk zijn virtual networking, QoS en performance een must.

It’s time to deliver Greater Guest Services.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL
en_US nl_NL