Inkt nodig? Ken uw opties!
January 9, 2017
De mogelijkheden voor IT zijn enorm. Haalt u eruit wat erin zit?
January 9, 2017
Show all

Odoo: Great Tool, Happy People

Odoo is ‘s werelds makkelijkste alles-in-één management software die een praktische en aangename organisatie garandeert. Het omvat meer dan duizend geïntegreerde business apps voor CRM, boekhouding, voorraadbeheer, marketing, e-commerce, Project Management, HR, MRP en meer.

Ontwikkel uw groeipotentieel: begin nu!

Odoo is een suite van open source zakelijke apps die al uw bedrijfsspecifieke wensen integreert. Het valt naar eigen wens of behoefte in te richten en bevat alle modules die u denkt nodig te hebben.

Het unieke van Odoo zit in de combinatie van gebruiksvriendelijkheid, de volledige integreerbaarheid en flexibiliteit van de software.

13-redenen-odoo_tiny

 

U kunt Odoo inzetten als hulpmiddel voor het complete beheer van uw bedrijfsgegevens, met rapportages en dashboards. Deze krachtige tool zorgt ervoor dat in één keer het hele bedrijf geautomatiseerd kan worden en daarmee alle gegevens en alle bedrijfsprocessen in één pakket worden ondergebracht.

RPBG is de enige geregistreerde Odoo reseller in Suriname en kan tegen een vooraf afgesproken vast tarief ondersteuning bieden tijdens analyse, implementatie, training en toekomstig maatwerk. Door de complete set van diensten die de RPBG aanbiedt krijgt u waar voor uw geld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *