ICT kennis verhoogt ontwikkelingskansen!

Omdat printen belangrijk blijft
January 9, 2017
Inkt nodig? Ken uw opties!
January 9, 2017
Show all

ICT kennis verhoogt ontwikkelingskansen!

sitt_nieuwsbrief-banner_tiny

‘Oefening baart kunst’. Iedereen die ergens beter in wil worden begrijpt dit. Regelmatig wordt in vacatures naar software- en ICT gerelateerde kennis gevraagd. Voldoet u hieraan, dan hebt u vaak al een streepje voor op anderen en bent u aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt. Door uw software vaardigheden te trainen verhoogt u uw kansen op succes.

SITT trainingen van de RPBG

Het bedrijfsleven blijft gebruik maken van moderne software oplossingen, met als gevolg dat de vraag naar IT vaardigheden voortdurend toeneemt. De RPBG verzorgt als ervaren ICT specialist trainingen die op deze behoeften inspelen. Deze  zijn toegespitst op vijf richtingen:
Technische Trainingen
Office Advanced
Management Trainingen
Grafische Trainingen
Kids- en Junior trainingen

Uitgelicht uit de vijf richtingen: Kids- en Junior trainingen

‘Jong geleerd is oud gedaan’. In de Paasvakantie gaat op 29 maart de Kids en Junior training van de RPBG van start. Vakanties zijn uitstekend om leuke momenten met leerzame activiteiten te combineren. Dat kan met onze geselecteerde ICT kids trainingen.  Deze zijn afgestemd op het ontwikkelingsniveau van kinderen tussen zeven en twaalf jaar. Wij bieden ook speciale Juniortrainingen voor zowel mulo en LBO leerlingen.

De Kids-en Junior trainingen bieden jongeren de kans om de veelzijdige mogelijkheden van ICT te verkennen. Via een stimulerende leeromgeving worden zij geleerd om de computer voor educatieve doeleinden te gebruiken, in het  bijzonder ter ondersteuning voor de vakken op school. De creativiteit van de kinderen  wordt geprikkeld en de reken- en de taalvaardigheid wordt ontwikkeld.

Met het toenemend gebruik van computers en het internet is het noodzakelijk dat kinderen zo vroeg mogelijk ICT vaardigheden ontwikkelen. Hoe meer kinderen hun voordeel hieruit kunnen halen, hoe groter de groei van het ontwikkelingspotentieel van onze samenleving.

Korting op training

Speciaal voor de paasvakantie biedt de RPBG  20% korting op de trainingen voor MS Word, Excel, Access, Powerpoint en Outlook. Dit zijn de meest gebruikte softwareprogramma’s in alle lagen van het bedrijfsleven. Met deze aktie haalt u daarom dubbel voordeel, de korting geldt voor iedereen.

Voor aanvullende informatie over SITT trainingen kunt u  terecht bij  het trainingscentrum van de RPBG  gevestigd aan de Heerenstraat 22 in Paramaribo. Telefonisch contact kan via 424278/ 0860 8383 of u mailt naar info@rpbg.net. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *