Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wireless Internet Access

RPBG… de ideale en betaalbare oplossing voor zowel bedrijven als particulieren ten behoeve van draadloos netwerken of internet toegang waar er geen ADSL mogelijkheden zijn. ParboNet verschaft met behulp van de meest recente draadloze technologie breedband aansluitingen tot het internet. Het servicegebied strekt zich uit van groot Paramaribo tot grote delen van Wanica, Para, Commewijne en Zanderij. Voor een vast bedrag per maand onbeperkt surfen, e-mailen, gebruik van social media, video en of muziek beluisteren, downloaden etc.

De voordelen van het gebruik van de RPBG Wireless Internet zijn:
Beschikbaarheid van snelheden variërend tussen 1536 Kbps en 7167 Kbps (eigen keuze)
Geen telefoonverbinding nodig
1 x 24 uur toegang tot het internet
Ruim infrastructuur t.b.v lokale bedrijfs-netwerken (Branch connect)

Branch Connect

Optimaal kennismanagement kan bereikt worden door middel van een betrouwbaar digitale infrastruktuur. Dit geldt vooral voor informatie-intensieve organisaties waarbij kennisdeling en – borging van belang zijn voor het behalen van de doelstellingen van de organisatie. Maak kennis met Branche Connect!

Branch Connect is een dienst van RPBG die de mogelijkheid biedt om filialen aan elkaar te koppelen middels lokale bandbreedte. Lokale bandbreedte is bandbreedte die over de lokale landelijke infrastruktuur van ParboNet wordt gedistribueerd. Deze bandbreedte verschaft geen toegang tot het internet, maar biedt tal van mogelijkheden voor toepassingen zoals “lokaal intranet”, point 2 point en point 2 multipoint verbindingen, video streaming, data sharing en zo nog veel meer. Omdat het gebruik maakt van de lokale infrastruktuur van RPBG zijn de prijzen voordeliger dan de normale internet bandbreedte. De lokale bandbreedte heeft een ratio van 1:1 dat wil zeggen de upload en de download zijn in evenwicht.

Point-to-Point / Point-to-Multipoint

In bedrijfssituaties waarbij het trekken van kabels niet wenselijk, bevorderlijk en/of mogelijk is, schaffen steeds meer bedrijven onze wireless point-to-point of point-to-multipoint verbinding aan. Het verbinden van uw bedrijfslokaties geeft ongekende voordelen zoals gratis onderling communiceren en één internetabonnement. Dit is ideaal voor iedereen die gegevens moet overbrengen tussen twee nabij gelegen gebouwen of lokaties.

RPBG is gespecialiseerd in draadloze point-to-point en point-to multipoint verbindingen en verzorgt het hele traject van site survey tot oplevering. Het voordeel van het gebruik van een point-to-point of point-to-multipoint verbinding is dat er geen dure internetverbinding aangevraagd hoeft te worden. Al het nodige verkeer kan op een veilige manier via het draadloze netwerk verzonden worden.

Enkele mogelijke toepassingen zijn:
-Verbinding maken tussen hoofdgebouw en nevenvestigingen
-Op bouwterreinen
-Verbinding tussen vestigingen gescheiden door water

VoIP

RPBG is met haar wireless serviceverlening specialist op het gebied van Voice over Internet Protocol (VoIP) en brengt zij met haar VoIP-producten goedkope telefonie binnen het bereik van haar klanten. Voor de VoIP-producten reserveert ParboNet speciaal bandbreedte benodigd hiervoor. De benodigde bandbreedte gaat dus NIET van uw bandbreedte af, maar krijgt u deze GRATIS bij het gebruik van de VoIP-producten. De bandbreedte is gegarandeerd en is de kwaliteit van de gesprekken uitstekend!

Hoe werkt VoIP?

Een VoIP- telefoontoestel wordt rechtstreeks aangesloten op de Wireless Internet verbinding die bij u thuis is geïnstalleerd en waar ook uw computer op is aangesloten. Deze VoIP-telefoon werkt echter ook als uw computer uit staat.
U krijgt een extensie toegewezen, hetgeen u kunt beschouwen als uw VoIP-telefoonnummer. Alle aangesloten extensies kunt u vinden op onze extensies pagina.
Voor zeer lage tarieven kunt u naar overal ter wereld bellen.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
nl_NL
en_US nl_NL