Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Websites

RPBG voorziet in domeinnaamregistraties, webhost oplossingen en in complete websites.  Responsive designs bieden het grootste gemak voor een hedendaagse website. Deze passen zich automatisch aan naar de resolutie van de verschillende typen beeldschermen bij pc’s, laptops, tablets en smartphones. De content blijft hierdoor optimaal leesbaar met als resultaat dat de bezoeker het beeld niet hoeft aan te passen. Daarnaast wordt gezorgd dat uw website makkelijker online te vinden is. Een training om de website te kunnen onderhouden, wordt standaard inbegrepen. Aan de andere kant bieden aantrekkelijke onderhoudscontracten een goede uitkomst voor iedereen die niet van plan is om zelf de website informatie te updaten.

Google Apps

Google Apps for Business betekent voor gebruikers overal toegang tot zakelijke email, agenda, chat, documenten of projectsites om snel samen te werken met collega’s en klanten.

Voordelen van het overschakelen naar een “Google Business Omgeving” zijn onder andere; tijdsbesparing, kostenbesparing, flexibiliteit, efficientie en hogere productiviteit.

Drive

Drive

Sheets

Sheets

calendar

calendar

Contacts

Contacts

Slides

Slides

Sites

Sites

Sheets

Sheets

Hangouts

Hangouts

Google plus

Google plus

Groups

Groups

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.