Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Reguliere cursussen

RPBG voorziet  in ruime mate in de trainingsbehoefte en heeft het cursusaanbod uitgebreid. Er worden kwalitatief hoogwaardige Office computertrainingen, Grafische, Technische, Management opleidingen verzorgd.

Wij zijn constant bezig onze bakens te verzetten en hopen met onze nieuwe trainingen, meerdere doelgroepen aan te trekken.

In dit kader hebben wij ook ontwikkeld : MS Visio applicaties voor o.a. plattegrond, stroomschema’s, CRM, MS Project, SPSS ( Statistical Program for Social Science ) AutoCad 3D, CCTV/Camerabeveiliging, Video editing en Google Apps for Business.

Read more...

Bedrijfscursussen

deal_training-4_tiny

Zijn er meerdere medewerkers binnen uw bedrijf die dezelfde cursus willen volgen? Wilt u het programma afgestemd zien op uw eigen praktijksituatie of heeft u behoefte aan extra professioneel advies na de cursus?

Laat ons a.u.b. weten in welke cursus u interesse heeft en hoeveel deelnemers zullen meedoen.

Cursussen op maat!

Heeft u specifieke wensen voor het volgen van een cursus?

De oplossing hiervoor is een cursus op maat. Bij een cursus op maat is het mogelijk om de inhoud van de cursus op uw praktijksituatie af te stemmen. Hierdoor kunnen de cursisten  deze direct toepassen in hun eigen omgeving. Voorbeelden en oefeningen kunnen vanuit de eigen praktijksituatie gegeven worden. Haal met de cursus op maat het hoogste rendement uit uw investering!

A+PCTECH

Via de cursus A+ PC Technician leert u hoe een computer in elkaar gezet wordt en hoe u problemen met uw computer kan oplossen. Kort gezegd: diagnose stellen, componenten vervangen, troubleshooting, oplossingen toepassen, een netwerk aanleggen en formatteren komen aan bod.
Duur: 4 weken
Prijs: SRD 1400.

Auto Cad

Leer 3D tekeningen professioneel maken mbv AutoCAD.
Technisch leren tekenen d.m.v 3D modellering.
U kunt uw tekeningen meer vormgeven door met volumen en oppervlakten van lijnen en bogen te werken en draaimodellen te maken.

Tijd: 19:00-21:00 uur
Duur: 4 weken
Tarief 2D (basic) SRD 950,-
Tarief 3D SRD 1000,-

Boekhouden

Lesdagen: Dinsdag en Donderdag
Tijd: 17:00-19:00 uur
Duur: 5 weken
Tarief: SRD 1450

CorelDRAW

Wie zelf een logo, businesskaart, kranten ad of poster wilt leren ontwerpen, komt met deze Corel Draw training goed uit de voeten.
Leer hoe u kunt designen en pas zelf uw eigen creativiteit toe.
Duur: 4 weken
Prijs: SRD 550

Kiddstraining
De KIDS en Junior TRAININGEN starten steeds in de grote – en in de paasvakantie en is geschikt voor de leeftijden 7 tot en met 17 jaar. Uw kind leert gericht de computer en haar omgeving kennen en maakt kennis met handige software die in de praktijk veel wordt gebruikt.
Tijd: 09:00-12:00 uur
Duur: 5 dagen ( Ma t/m vrijdag)
Tarief: SRD 160
Office_sec_

Beter worden in administratieve en secretariële taken m.b.v. Microsoft Office? Dat kan hier! De opleiding Office Secretary wordt op beginners niveau en hoger gegeven. U leert naast het omgaan met Word, Excel, Access, PowerPoint en Outlook ook de toepassing hiervan. Leer deze inzetten voor het maken van briefhoofden, notulen, offertes en facturen.
Duur: 8 weken
Prijs: SRD 1200. Heeft u interesse?

Photoshop on fire

Zin in uw eigen designs? Geïnteresseerd in magazines, flyers en foto’s bewerken op niveau? Dat leert u bij ons .

Tijd: 14.00-16.00 uur
Duur: 2 weken
Tarief:SRD 650,-

WebDesign

Een website bezoeken kan iedereen, maar een website bouwen is een ander verhaal. Maak gebruik van de cursus Webdesign om uw kennis hierin te vergroten. Met Notepad++ leert u via html en css coderingen een statische website bouwen. Met WordPress wordt u in de gelegenheid gesteld om een dynamische website te bouwen.
Duur: 6 weken
Prijs: SRD 1250.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.